Culinair Mountainbiken

TWEE DAGEN GENIETEN VAN HET BESTE DAT ZUID LIMBURG JE TE BIEDEN HEEFT!

Bourgondisch eten en drinken, de juiste horeca, cultuur, geschiedenis en uiteraard jezelf uitleven op de mountainbike in de heuvelachtige bossen.

Het programma

Aankomst

Aankomst op een donderdag of vrijdag. Na een warm welkom, met koffie en vlaai, staat er een mountainbiketocht van ongeveer 4 uur op het programma. Mooie trails worden afgewisseld met prachtige plateaus in het Heuvelland waar je de mooiste vergezichten vindt. 

Het niveau: je zit regelmatig op de mountainbike en kan een bergje beklimmen . De moeilijkheidsgraad is gemiddeld. Je kunt jezelf uitdagen door de verschillende trails die we rijden. Maar alle trails zijn goed te rijden voor elke mountainbiker die regelmatig op de fiets zit. Er komen geen grote wortelpaden, keien/stenen of grote jumps/drops in voor.

Halverwege

Halverwege de tocht word je verrast met lekkernijen uit eigen keuken, we geven aandacht aan de innerlijke mens waarna we de mountainbiketocht weer vervolgen. Samen genieten we van het mooi Heuvelland en staan we stil bij een stukje geschiedenis en cultuur. Denk bijvoorbeeld aan de vele grotten/groeves die Zuid-Limburg rijk is. Tijdens het laatste stukje gaan we op zoek naar de beste borrelplank die Zuid-Limburg te bieden heeft. Met een lekker drankje erbij kijken we uit op een prachtig stukje van het Mergelland.

Terugkomst

Bij terugkomst in de B&B is er de mogelijkheid om je op te frissen waarna je kunt genieten van de riante tuin met uitzicht op Maastricht. In de avond wordt de BBQ verwarmd en wacht er een verrukkelijk diner. Wat de dag compleet maakt is een ondergaande zon en wellicht een goede wijn of verfrissend biertje!

Dag 2

Na een goede nachtrust serveert de B&B een divers ontbijt en heb je genoeg tips en indrukken gekregen om dag 2 te gaan invullen. Een dagje naar Maastricht, wandelen op een van de vele wandelroutes, nog even naar de grensstreek of toch nog een dagje fietsen? Die keuze is aan jou!

All-in prijs €160 per persoon

Voor meer info/reserveren, stuur ons een bericht!

Inbegrepen

– 1 Overnachting bij de B&B op basis van 2-persoonskamer

– BBQ diner en ontbijt bij de B&B

– Mountainbiketocht met gids

– Vlaai en koffie/thee

– Borrelplank met drankje

– Energierijke versnaperingen tijdens het fietsen

– MTB stalling

– Gratis parkeren

 

 Niet inbegrepen

– Extra drankjes

– Mountainbikes (gebruik van eigen fiets of huurfiets)

– Reis- en annuleringsverzekering

Reserveer je exclusieve MTB tocht!
Aantal volwassenen: 1
Aantal kinderen: 0
*aantallen en details kunnen in onderstaand veld genoemd worden.
!Let op: het is mogelijk dat onze mail in je spam terechtkomt!