Add Your Heading Text Here

Partners

MTB TRAVEL

www.mtbtravel.nl

MIKEY'S BIKE ADVENTURES

www.mikeysbikeadventures.com

BIKE B&B BRAKKE BERG

B&B VOOR DE WIELRENNER EN MOUNTAINBIKER

Overnacht na een mooie tocht bij Bike B&B Brakke Berg; een mekka voor de sportieve fietser, waar samen bewegen, gezondheid en gezelligheid centraal staan. Deze B&B is kleinschalig, gezellig en gelegen aan het Geuldal en naast de beklimming Brakke Berg. Er zijn acht kamers welke zijn voorzien van heerlijke bedden.

B&B LE RÊVE

TRAILHUB: B&B LE RÊVE

B&B le Rêve, een klein hotel gelegen in het buitengebied van Maastricht tegen de Ambyerheide en natuurgebied De Dellen. Frank & Karin hebben een boeren schuur uit 1750 omgebouwd tot een zeer aangenaam klein hotel. Stap bij le Rêve de deur uit en je bent gelijk op de Meerssen route, fiets de berg af en je zit op de Mergelland route. Vanaf de B&B heb je een totaal overzicht over Maastricht. 

Voor meer informatie www.lerevemaastricht.nl

HOTEL LE BAROUDEUR

HET FIETSHOTEL VAN HET ZUIDEN

Hotel le Baroudeur is een fietshotel gelegen in de wielerstad Valkenburg aan de Geul. Yvonne en Ivano heten u hier van harte welkom.
Ze staan garant voor gezelligheid, kilometers, hoogtemeters, prachtige natuur, soms afzien, goede nachtrust, lekkere pasta´s of een mooie BBQ met een lekker streekbiertje of wijntje, verse vlaai en een Italiaanse espresso.

HOTEL DE LANGE AKKER

In het hartje van Berg en Terblijt ligt ons familie hotel. In het zuid-limburgse heuvelland staat Hotel de Lange Akker elke dag voor u klaar en kunt rekenen op persoonlijke service en gastvrijheid die u van limburg mag verwachten.

hoteldelangeakker.nl

Reserveer je exclusieve MTB tocht!
Aantal volwassenen: 1
Aantal kinderen: 0
*aantallen en details kunnen in onderstaand veld genoemd worden.
!Let op: het is mogelijk dat onze mail in je spam terechtkomt!