Add Your Heading Text Here

Partners

MTB TRAVEL

www.mtbtravel.nl

MIKEY'S BIKE ADVENTURES

www.mikeysbikeadventures.com

MTB TRAINING
MAASTRICHT

Voor MTB techniek trainingen (incl. gravel & race) van beginner-intermediate tot gevorderd. Wij zijn Europees gecertificeerd door het EO-MTBIG het hoogste professionele niveau in Europa

mtbtrainingmaastricht.nl

BIKE B&B BRAKKE BERG

B&B VOOR DE WIELRENNER EN MOUNTAINBIKER

Overnacht na een mooie tocht bij Bike B&B Brakke Berg; een mekka voor de sportieve fietser, waar samen bewegen, gezondheid en gezelligheid centraal staan. Deze B&B is kleinschalig, gezellig en gelegen aan het Geuldal en naast de beklimming Brakke Berg. Er zijn acht kamers welke zijn voorzien van heerlijke bedden.

B&B LE RÊVE

TRAILHUB: B&B LE RÊVE

B&B le Rêve, een klein hotel gelegen in het buitengebied van Maastricht tegen de Ambyerheide en natuurgebied De Dellen. Frank & Karin hebben een boeren schuur uit 1750 omgebouwd tot een zeer aangenaam klein hotel. Stap bij le Rêve de deur uit en je bent gelijk op de Meerssen route, fiets de berg af en je zit op de Mergelland route. Vanaf de B&B heb je een totaal overzicht over Maastricht. 

Voor meer informatie www.lerevemaastricht.nl

HOTEL DE LANGE AKKER

In het hartje van Berg en Terblijt ligt ons familie hotel. In het zuid-limburgse heuvelland staat Hotel de Lange Akker elke dag voor u klaar en kunt rekenen op persoonlijke service en gastvrijheid die u van limburg mag verwachten.

hoteldelangeakker.nl

Reserveer je exclusieve MTB tocht!
Aantal volwassenen: 1
Aantal kinderen: 0
*aantallen en details kunnen in onderstaand veld genoemd worden.
!Let op: het is mogelijk dat onze mail in je spam terechtkomt!